לחתוך 3-4 בטטות בגודל בינוני
לחתוך דלעת לחתיכות
להוסיף צרור כוסברה
להוסיף מים עד גובה הירקות ולהרתיח
לטבל: מלח, פלפל, כורכום ואבקת מרק עוף
בסוף לטחון הכל
בתאבון!
מרקים
-
מרק בטטה / כרמית גל
-
מרק ירוק / אילנה
2 בצלים קצוצים לטגן
3 קישואים חתוכים לטגן
חופן פיטרוזיליה, כוסברה וסלרי
חצי כפית שום כתוש
גינג'ר טרי מגורד- כפית
לטגן הכל ולהוסיף מים
לטבל: מלח, פלפל שחור, כרכום וכמון. -
מרק כתום / אילנה
לקצוץ – דלעת, גזר, בטטה ובצל סגול ולטגן בסיר
להוסיף גינג'ר, שום כתוש וקצת כוסברה.
טיבול- מלח, פלפל שחור, כורכום וכמון
להוסיף מים ולהרתיח
להוסיף עדשים כתומות (אחרי שהושרו מספר שעות) למים הרתוחים.
כשהכל רתח להוסיף קופסה של חלב קוקוס ולטחון הכל.בתאבון!