חצי ק"ג בשר אדום טרי טחון (2,5)
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל בינוני – קצוץ
2 ביצים
2 חופני קמח מצה
מלח
פלפל שחור
בהרט
לקרוץ בגודל הרצוי ולטגן
בסיר לפרוס תפוחי אדמה ועליו להניח את הקציצות המטוגנות
(מכמות של חצי ק"ג יוצא בערך 18-20 קציצות)
במחבת לטגן מעט שמן עם בצל קצוץ , להוסיף פפריקה אדומה כף+, לערבב מעט ותיכף להוסיף את רסק העגבניות 2 כפות לערך , אפילן מעט פחות,לצקת חצי כוס מים להוסיף מלח , פלפל שחור ומעט מעט קינמון ממש על קצה הכף.
לתת לתבשיל לרתוח מעט ולהוסיף מעט מים אם צריך .
לצקת את הבלילה על הקציצות ולהוסיף מים בגובה הקציצות , לבשל עד לרתיחה ואח"כ להחליש את אש , על אש נמוכה עד להצטמצמות המים.