מרקים

  • מרק בטטה / כרמית גל

    לחתוך 3-4 בטטות בגודל בינוני
    לחתוך דלעת לחתיכות
    להוסיף צרור כוסברה
    להוסיף מים עד גובה הירקות ולהרתיח
    לטבל: מלח, פלפל, כורכום ואבקת מרק עוף
    בסוף לטחון הכל
    בתאבון!

  • מרק ירוק / אילנה

    2 בצלים קצוצים לטגן
    3 קישואים חתוכים לטגן
    חופן פיטרוזיליה, כוסברה וסלרי
    חצי כפית שום כתוש
    גינג'ר טרי מגורד- כפית
    לטגן הכל ולהוסיף מים
    לטבל: מלח, פלפל שחור, כרכום וכמון.

  • מרק כתום / אילנה

    לקצוץ – דלעת, גזר, בטטה ובצל סגול ולטגן בסיר
    להוסיף גינג'ר, שום כתוש וקצת כוסברה.
    טיבול- מלח, פלפל שחור, כורכום וכמון
    להוסיף מים ולהרתיח
    להוסיף עדשים כתומות (אחרי שהושרו מספר שעות) למים הרתוחים.
    כשהכל רתח להוסיף קופסה של חלב קוקוס ולטחון הכל.

    בתאבון!

מתעניינים/ות בלימודים באקדמית כנרת?

מלאו את פרטיכם/ן ויועץ לימודים יחזור אליכם בהקדם!