מתעניינים/ות בלימודים במכללה האקדמית כנרת?

סיורים

• ביקור בארכיון קיבוץ גינוסר

ביקור בארכיון קיבוץ גינוסר והתנסות של למידת חקר דרך חפצים ועיון במסמכים השייכים לתקופה.

ביקור בארכיון קיבוץ גינוסר

• סיור בפנימיה כחלק מהקורס בין הפורמאלי לבלתי פורמאלי

סיור בפנימיה כחלק מהקורס בין הפורמאלי לבלתי פורמאלי – הסבר על אורח החיים בפנימיה כהמשך לנושא הנלמד נוער בסיכון.

סיור בפנימיה

• סיור לבית הספר בכרמיאל " אדם חברה וטבע" של דרור בתי חינוך

סיור לבית הספר בכרמיאל " אדם חברה וטבע" של דרור בתי חינוך – בכדיי להכיר מקרוב תהליך חינוכי ייחודי המשלב חינוך חברתי דיאלוגי  בחינוך הפורמלי. למידה אחרת המתבצעת בקבוצות אינטימיות בה לכל חניך נבנה מסלול אישי בהתאם למטרותיו יכולתו וצרכיו.

סיור לבית ספר בכרמיאל

• סיור לבית הספר החקלאי כדורי

סיור לבית הספר החקלאי כדורי בית ספר המשלב את ילדי האזור וילדי פנימיה בדגש על רב תרבותיות כחלק מקורס מערכות החינוך בישראל וסיפורו של בית הספר מתקופת הישוב ועד היום.

סיור לבית ספר חלקאי

• סיור לכפר קמא

סיור לכפר קמא. מפגש עם מורשת התרבות הצ'רקסית, סוגיות של שייכות ושילוב ופגש עם מערכות החינוך הבלתי פורמליות השונות בכפר בליוויו של ארי, בוגר המחלקה שמכהן כמנהל יחידת הנוער בכפר כמא.

סיור לכפר קמא
    • סיור למרכז גרמשין

סיור למרכז גרמשין- מרכז המורשת האתיופית.
      מפגש מרתק עם תרבות עשירה. נחשפנו לסיפורים, הסטוריה, מנהגים ומאכלים ומשארנו עם טעם של עוד.

סיור למרכז גרמשין

• סיור לעילוט

סיור להכרות עם פרוייקטים חברתיים בקהילה בהובלת מחלקת הרווחה בעילוט. מנהלת מחלקת הרווחה, רודיינא אמארה ספרה איך הקימה את המחלקה ואת הפרוייקטים החברתיים הרבים והמרשימים לכלל שכבות הגילאים בכפר. נפגשנו עם צוותי עובדות סוציאליות, מובילות פרוייקטים ותכניות, מדריכים ובני נוער. למדנו איך מפגש של צרכים בקהילה, חזון ומוטיבציה, מנהיגות ואחריות חברתיות מובילים להצלחות בעלות השפעה משמעותית ומעוררת השראה!