• מתי

    01/06/2023

במסגרת קורס "תיירות, חברה וסביבה" עם ד"ר הילה צבן, הסטודנטים משנה א' ביקרו במסעדת רוטנברג בגשר הישנה, שמעו על המשמעויות הסביבתיות והחברתיות של הקונספט farm to table וטעמו ממטעמי המטבח. לאחר מכן ביקרו בחוות הרוח בקיבוץ מעלה גלבוע לשמוע איך עושים תיירות מייצור אנרגיה מתחדשת. הם סיימו בטבילה בעין מודע שבעמק המעיינות, סיום מושלם ביום חם.  

מתעניינים/ות בלימודים באקדמית כנרת?

מלאו את פרטיכם/ן ויועץ לימודים יחזור אליכם בהקדם!