מוקד התכנית החדשה: טכנולוגיה, דיגיטל, ניהול, קיימות, יזמות, חיבור לתעשייה
תכנית לימודים תלת–שנתית למתחילים לימודיהם בשנה א' בשנת הלימודים
תשפ"ד
שנה |
שם הקורס |
היקף שעות בסמסטר |
היקף נקודות זכות |
שנה א' |
|||
קורסים בחטיבת ניהול, חדשנות ויזמות |
יסודות הכלכלה |
2 |
2 |
ארגז כלים לניהול |
2 |
2 |
|
ארגז כלים לניהול עסקים ויזמות |
2 |
2 |
|
ניהול פיננסי לעסקים |
2 |
2 |
|
יסודות השיווק והפרסום |
2 |
2 |
|
קורסי החטיבה המתודולוגית |
סטטיסטיקה א' (שיעור + תרגיל) |
3 |
3 |
סטטיסטיקה ב' (שיעור + תרגיל) |
3 |
3 |
|
יישומי מחשב |
2 |
2 |
|
כתיבה אקדמית |
2 |
2 |
|
קורסים במחלקה לניהול תיירות ומלונאות |
גיאוגרפיה של תיירות |
2 |
2 |
תיירות חברה וסביבה |
2 |
2 |
|
מבוא לתיירות |
2 |
2 |
|
מבוא למלונאות |
2 |
2 |
|
לינה ואירוח 360 |
2 |
2 |
|
ניהול שירות וחוויה בתיירות ומלונאות |
2 |
2 |
|
תחבורה ותעופה בתיירות |
2 |
2 |
|
מפגשים עם תעשיית התיירות |
2 |
2 |
|
המוצר התיירותי של ישראל |
2 |
2 |
|
תיירות מורשת |
2 |
2 |
|
סה"כ שנה א': 40 נ"ז |
|||
שנה ב' |
|||
קורסים בחטיבת ניהול, חדשנות ויזמות |
חדשנות עסקית |
2 |
2 |
תקשורת בין אישית |
2 |
2 |
|
סטוריטלינג וכתיבת תוכן שיווקי |
2 |
2 |
|
יזמות וכתיבת תכנית עסקית |
2 |
2 |
|
מאחורי הקלעים של הטכנולוגיה הדיגיטלית |
2 |
2 |
|
קורסי החטיבה המתודולוגית |
שיטות מחקר כמותניות (שיעור + תרגיל) |
3 |
3 |
קורסים במחלקה לניהול תיירות ומלונאות |
חשבונאות ומימון למנהלים א' + ב' |
4 |
4 |
חוויית התייר: מחקר שדה איכותני (שיעור + תרגיל) |
3 |
3 |
|
סוגיות בפנאי |
2 |
2 |
|
שימושי טכנולוגיה בתיירות ואירוח |
2 |
2 |
|
התמחות מעשית |
2 |
2 |
|
מפגשים עם תעשיית התיירות |
2 |
2 |
|
דת, היסטוריה וארכיאולוגיה של ארץ ישראל |
2 |
2 |
|
קמפוס |
4 |
4 |
|
ניהול כנסים ואירועים / ניהול ותכנון מסעדות |
2 |
2 |
|
תיירות קרוזים / תיירות אופל |
2 |
2 |
|
תיירות וקולינריה |
2 |
2 |
|
תיירות כפרית |
2 |
2 |
|
סה"כ שנה ב': 42 נ"ז |
|||
שנה ג' |
|||
קורסים בחטיבת ניהול, חדשנות ויזמות |
ניהול פרויקטים AGILE + הנחיה |
4 |
4 |
הערכה כלכלית של פרויקטים |
2 |
2 |
|
קיימות ויזמות ירוקה |
2 |
2 |
|
פיתוח קריירה אישית |
2 |
2 |
|
קורסים במחלקה לניהול תיירות ומלונאות |
ניהול תיירות עסקים |
2 |
2 |
סוגיות מתקדמות בשיווק תיירות |
2 |
2 |
|
שיווק דיגיטלי |
2 |
2 |
|
סמינר מחקר |
4 |
6 |
|
סוגיות נבחרות בניהול מלונאי |
2 |
2 |
|
אתיקה והיבטים משפטיים בתיירות |
2 |
2 |
|
יזמות בעולם התיירות |
2 |
2 |
|
תרבות היין והאלכוהול |
2 |
2 |
|
תיירות קרוזים / תיירות אופל |
2 |
2 |
|
ניהול כנסים ואירועים / ניהול ותכנון מסעדות |
2 |
2 |
|
Travel Tech |
2 |
2 |
|
יחסי תיירים, מארחים וקהילה |
2 |
2 |
|
סה"כ שנה ג': 38 נ"ז |